Bedrukte dozen op maat

Kartonnen dozen laten bedrukken

Wilt u kartonnen dozen laten bedrukken? Op onze site leest u meer over de mogelijkheden bij ons bedrijf. Wat kunnen wij voor u doen, wat verwachten wij van u? Hier leest u alles wat u moet weten. Natuurlijk kunt u ook meteen een offerte aanvragen.

Door kartonnen dozen te bedrukken maakt u een nieuwe stap vooruit met uw onderneming. “Eigen doosjes”, het lijkt een kleine investering, maar het verandert zeker veel in de beleving van de klant, en ook in die van andere ondernemers. Uw bedrijf straalt meer zekerheid en professionaliteit uit.

Kartonnen dozen laten bedrukken, waarom?

Kartonnen dozen laten bedrukken is om meerdere redenen handig. Natuurlijk is het in de eerste plaats leuk voor uw klanten: zij ontvangen een herkenbare doos. Dit oogt professioneel. Ook verbetert het de uitstraling van uw bedrijf in de bedrijfstak waarin u actief bent. Maar het is ook een manier van reclame: overal waar u doosjes terechtkomen, zullen mensen de naam van uw bedrijf lezen. Dit verhoogt uw naamsbekendheid!

Niet in alle gevallen is het slim om kartonnen dozen te laten bedrukken. Als u een discreet product verhandelt, iets waar uw klanten niet graag mee te koop lopen, moet u daar ook rekening mee houden bij de vormgeving van uw doos. Het is ook een optie om uw klanten te laten kiezen voor een discrete verpakking, dan houdt u wat onbedrukte dozen achter de hand.

Goedkoop kartonnen dozen laten bedrukken

Vaak wordt er gedacht dat kartonnen dozen laten bedrukken een forse investering is. Dat draagt natuurlijk ook bij aan de professionele uitstraling van een bedrukte doos. Toch hoeft het bedrukken helemaal niet kostbaar te zijn. Bij ons heeft u ten slotte geen opstartkosten vanwege digitale productie.

dozen laten bedrukken