Bedrukte dozen op maat

Dozen met logo

Door dozen te bedrukken kunnen wij voor u ook dozen met logo vervaardigen. Uw bedrijfslogo verschijnt dan op de dozen die u gebruikt, wat de uitstraling van uw onderneming zal versterken. Op maat gemaakte dozen met een logo, van degelijk karton, stevig en betrouwbaar: allemaal zaken die het imago van uw bedrijf verder zullen verbeteren.

Bedrijfslogo op verzenddozen

Zet uw bedrijfslogo op verzenddozen, dan herkennen klanten uw pakketje meteen als het bezorgd wordt. Op uw klant zal dit zeker een vertrouwde en professionele indruk maken. Het bedrukken van dozen is bij Doosopmaat.nl al mogelijk in relatief kleine oplagen, ook als kleine webwinkel kunt u dus voor deze nette uitstraling kiezen.

Verzenddozen komen overal, niet alleen bij uw klant, ook bij sorteercentra en uiteraard weer bij het oud papier. Hoe banaal ook, dit zijn wel allemaal plekken waar uw logo straks zichtbaar zal zijn. Een bedrukte doos is wat dat betreft effectieve reclame.

U kunt hier verder mee gaan: als u de doos precies op maat van product laat vervaardigen, met een extra mooie uitstraling en bijvoorbeeld wit karton, zullen klanten de doos als opbergdoos gaan gebruiken (afhankelijk van het soort product dat u verkoopt, natuurlijk). Zo blijft u met uw dozen met logo in beeld bij een tevreden klant!

Logo laten drukken

Als u uw dozen bestelt via onze site, profiteert u van de professionele service en het klantgerichte maatwerk van Doosopmaat.nl, onze partner. Doosopmaat.nl beschikt over een moderne fabriek in Waddinxveen (bij Gouda) waar de dozen worden bedrukt met uw logo, maar ook met andere zaken zoals teksten, aanwijzingen of de slogan van uw bedrijf. De dozen worden dus echt gepersonaliseerd. Daar plukt u de vruchten van.

Via onderstaande knop kunt u de prijs van uw bestelling berekenen. Die is uiteraard ook afhankelijk van de bedrukking, de afwerking van de doos, de kartonkwaliteit en de grootte van de oplage. Heeft u meer vragen over dozen met logo? Vraag dan een offerte aan via de website van Doosopmaat.nl.

dozen laten bedrukken