Doosjes bedrukken

Wilt u golfkartonnen doosjes bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze site leest u alles over doosjes bedrukken en over wat er bij ons allemaal mogelijk is. Wij zorgen voor het echte maatwerk: u bepaalt de opdruk, de afmetingen en de uitvoering van de doos. De rest is onze service!

doosjes bedrukken

Golfkartonnen transportverpakking

Let op: wij maken alleen golfkartonnen transportverpakkingen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt voor het verzenden van een pakketje. Zoekt u naar vouwkartonnen doosjes, kijk dan eens naar andere aanbieders. Dit soort doosjes worden offset bedrukt en worden van ander materiaal gemaakt en komen dus ook uit andere fabrieken dan de onze! Wilt u uw vouwkartonnen doosjes als pakket gaan verzenden, dan heeft u een golfkartonnen omdoos nodig. Daarvoor kunt u dus wel bij ons terecht.

Doosjes bedrukken met logo

Door uw doosjes te bedrukken met het logo van uw bedrijf, laat u een goede indruk achter bij de klant en verhoogt u uw herkenbaarheid. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de gewenste aantallen. Ook kleine aantallen kunt u nu betaalbaar (digitaal) laten bedrukken, in zwart of in kleur. Bereken zelf online uw prijs via onderstaande button. Of bel ons voor een goed advies en vraag naar de mogelijkheden.

doosjes bedrukken